Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
5 Tips voor een romantische avond in huis

5 Tips voor een romantische avond in huis

Het kan nooit kwaad om een beetje romantiek in huis te brengen. Met wat decoratie en tips van ThatLyfeStyle creëer je al snel een romantische avond. Het is tijd voor wat quality time met je partner. Zie hieronder onze tips voor een romantische avond thuis.
5 Tips voor een romantische avond in huis

1. Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimd huis is belangrijk om je er prettig in te voelen. Het zorgt voor meer rust en verminderd stress. Dit is zeker belangrijk als je een romantisch avondje met je partner wilt houden. Zorg ervoor dat er geen onnodige spullen rondslingeren. Berg alles netjes op in een van jouw opbergkasten en geniet heerlijk samen van alle rust.
opbergkasten

2. Lekkere geur voor een romantisch huis

Bij romantiek draait het om verassen en het prikkelen van de zintuigen. Wanneer jouw woning lekker ruikt kan het zeer bepalend zijn voor de sfeer. Zorg er in eerste instantie voor dat je zelf heerlijk ruikt en ga vervolgens kijken naar hoe je je huis fris kunt laten ruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar geurstokjes en geurkaarsen of huisparfum om je huis lekker te laten ruiken.
geurstokjes en geurkaarsen

3. Sfeerverlichting voor romantisch wonen

Licht speelt een belangrijke rol voor een romantische avond. Dim de lampen en doe de sfeerverlichting aan! Felle lampen halen per direct alle romantische sfeer uit jouw woonkamer. Maak het gezellig en knus met diverse kaarsen en waxinelichtjes in bijvoorbeeld een hartjes vorm of zet ze in kandelaars en theelichthouders. In diverse donkere hoekjes kun je nog wel wat sfeerlampjes plaatsen.
kandelaars en theelichthouders

4. Romantisch diner

Om het extra romantisch te maken in huis tijdens een romantisch diner, zul je je beste spullen tevoorschijn moeten toveren. Zorg ervoor dat het niet op een doordeweekse avond gaat lijken. Haal jouw mooiste glazen op voet tevoorschijn voor een feestelijke en chique sfeer. Maak het af door de tafel verder feestelijk aan te kleden met divers serviesgoed en rode rozen. Zet op de achtergrond een lekker romantisch muziekje aan en geniet van de avond!
glazen op voet

5. Romantische filmavond

Zodra jullie lekker een romantisch diner hebben gehad is het tijd voor? Precies! Lekker tegen elkaar aankruipen op de bank tussen de kussens en heerlijk genieten van een serie op Netflix onder een dekentje. Een romantische filmavond is natuurlijk niet compleet zonder snacks. Trek jouw mooiste serviesgoed uit de kast en geniet van heerlijke hapjes.

Geschreven door:  ~ Kaz Willer

serviesgoed

Vorig artikel Wandplank decoreren in 4 stappen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden