Doorgaan naar inhoud
Gouden decoratie trend van 2021

Gouden decoratie trend van 2021

Gouden woonaccessoires zorgen voor een moderne en luxe uitstraling in jouw interieur. Er is vele gouden decoratie te verkrijgen in verschillende afwerkingen, zoals gouden wanddecoratie, gouden vazen, gouden beeldjes, gouden spiegels en ga zo maar door. Waar we vroeger van dachten dat goud een tikje ordinair was, slaan we nu massaal gouden woondecoratie in om ons interieur mee te laten gaan met de nieuwe trend van 2021

gouden woonaccessoires

Top 5 gouden woonaccessoires voor in huis

1. Gouden vazen als decoratie

Gouden vazen zijn tegenwoordig een onmisbaar woonaccessoire voor in jouw interieur. Ze zijn praktisch voor die mooie bos bloemen en deze gouden woondecoratie is op zichzelf al mooi als accessoire voor bijvoorbeeld op je vensterbank of dressoir. Met deze gouden decoratie zorg je voor een modern en luxe interieur in 2021!

gouden vazen

2. Gouden beeldjes voor de sfeer

Hou je ook van goud en een beetje 'bling bling'? Dan mag een gouden beeldje niet in jouw interieur ontbreken! Deze mooie gouden woondecoratie zorgt voor een chique en stijlvol gevoel in huis. Gouden beeldjes zijn er in allerlei soorten en maten. Met gouden accessoires in huis voel je jezelf thuis!

gouden beeldjes

3. Gouden kandelaars en windlichten

De prachtige sfeerverlichting die van deze gouden kandelaars, windlichten en theelichthouders afkomen zorgen ervoor dat jouw woning een lekker warm huiselijk gevoel achterlaten. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten materialen, kleuren en formaten. Kies de kandelaar die bij jou past en vrolijk je interieur op met gouden windlichten en theelichthouders.

gouden kandelaars

4. Gouden spiegels voor een ruimtelijke look

Als je een vrij kleine woonkamer hebt is een gouden spiegel echt een aanrader! Spiegels reflecteren een groot deel van jouw kamer en zorgen ervoor dat jouw kamer groter lijkt.

gouden spiegels

5. Gouden wanddecoratie als finishing touch

Het is belangrijk wat er aan je muur hangt. Of het nu om een vintage of moderne look gaat. Dit bepaalt voor het grootste gedeelte de uitstraling van jouw interieur. Welke spiegel, of gouden decoratie er aan je muur hangt maakt al een heel verschil. Gouden muurdecoratie is de finishing touch van jouw interieur en zorgt voor een moderne en luxe uitstraling.

gouden wanddecoratie

Vorig artikel [Stappenplan] Hoe creëer je een wabi sabi interieur?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden