Doorgaan naar inhoud
5 hotels met een jacuzzi op de kamer in Amsterdam

5 hotels met een jacuzzi op de kamer in Amsterdam

Zoek je een comfortabel hotel met een jacuzzi op de kamer in Amsterdam? Zowel in het centrum van Amsterdam als in de buitenwijken kun je in deze dynamische stad terecht voor een hotel met een jacuzzi op de kamer in Amsterdam. In Amsterdam zijn tientallen hotels te vinden, wat het kiezen van een goed hotel onnodig ingewikkeld kan maken. Om je een eind de juiste richting op te helpen, lichten we de volgens ons vijf beste Amsterdamse hotels met jacuzzi voor je uit!

1. Keizershouse Amsterdam

Op iets meer dan een kilometer van het levendige Rembrandtsplein en op circa 1,4 kilometer van het Rijksmuseum gelegen, is het prachtige en luxueuze hotel Keizershouse Amsterdam een absolute aanrader voor wie van comfort en dynamiek houdt. Dit hotel dat veel kamers heeft met lekkere jacuzzi's, wordt door meer dan 130 beoordelaars op een boekingswebsite niet voor niets beloond met een superieur gemiddelde van 9.7. Op hete zomerdagen is de airconditioning jouw grote vriend!

Booking.com

2. Olympic Hotel

Het Olympic Hotel in Amsterdam Oud-Zuid geldt als een van de beste hotels in de stad. Dit hotel met een jacuzzi op de kamer in Amsterdam heeft rookvrije kamers, gratis wifi en een gezellige bar. De kamers beschikken (naast eventueel een jacuzzi) over airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders en een koelkast.

Booking.com

3. Hotel & Wellness Zuiver

Een andere topper als je een hotel met een jacuzzi op de kamer in Amsterdam zoekt, is Hotel & Wellness Zuiver in Zuideramstel. De naam van dit tophotel geeft al aan dat je hier qua wellness goed zit. Hotels met meer comfortabelere jacuzzi's dan Hotel & Wellness Zuiver ga je in Amsterdam niet snel vinden. Je kunt in dit hotel kiezen voor een moderne kamer of voor een luxe suite met bubbelbad. Qua omgeving vormt Hotel & Wellness Zuiver de ideale startplek om lekker te wandelen of fietsen in het nabijgelegen Amsterdamse Bos.

Booking.com

4. Conservatorium Hotel

In het qua architectuur en interieur zeer imposante Conservatorium Hotel kun je prachtige kamers boeken die voorzien zijn van moderne spa's. Het ligt in het hartje van Amsterdam in de Museumwijk, waardoor het comfortabele Conservatorium Hotel de ideale uitvalsbasis is voor een relaxed én cultureel getint bezoek aan de hoofdstad.

Booking.com

5. Blauwe Hoorn

Laat je, last but not least, verrassen door de gezelligheid en de luxe voorzieningen van het hotel de Blauwe Hoorn. Dit vijfde hotel met een jacuzzi op de kamer in Amsterdam dat zeker niet onvermeld mag blijven. Naast een heerlijk bubbelbad geniet je hier van een luxueus ontbijt en kun je lekker films kijken via een moderne flatscreen op je kamer.

Booking.com

Deze blog maakt gebruik van affiliate links van onze partner booking.com

Vorig artikel Wandplank decoreren in 4 stappen!
Volgend artikel Hoe hang je een lamp op? [Stappenplan + Tips]

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden