Doorgaan naar inhoud
De meest luxe hotels van Nederland!

De meest luxe hotels van Nederland!

Wil jij ook wel een keertje alleen, met je partner of met je gezin overnachten in het meest luxe hotel in Nederland? Dan ben je niet de enige met deze droom. Een luxe hotel in Nederland boeken dat tot de landelijke top 3 van fraaiste en beste verzorgde nationale hotels behoort, vinden veel mensen een mooi vooruitzicht. Maar welk luxe hotel in Nederland is echt een aanrader voor de liefhebbers van optimaal comfort? 

1. Waldorf Astoria Hotel - Amsterdam

Op nummer 1 staat het, volgens de meeste hotelliefhebbers, meest luxe hotel in Nederland, namelijk het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam. Uniek aan dit luxe hotel Nederland is dat je als hotelgast in het Waldorf Astoria je eigen conciërge hebt, die alles voor je kan regelen en oplossen indien gewenst. Tot zijn er in dit tophotel ruim 90 zeer luxueuze suites en lofts te vinden. Er is voor elk wat wils. Of je nu een gigantisch kingsize bed zoekt, in combinatie met een grote jacuzzi, of gaat voor een van de goede restaurants, bars of zwemgelegenheden in Waldorf Estoria: luxer ga je het niet krijgen! Breng sowieso een bezoek aan de schitterende Peacock Alley, een indrukwekkende ontmoetingsruimte die een onvergetelijke visuele impressie achterlaat.

2. Huis Ter Duin - Noordwijk aan Zee

Vrijwel iedereen die van het Nederlands voetbalelftal houdt, kent hotel Huis ter duin in Noordwijk aan Zee. Dit zeer comfortabele hotel is namelijk jarenlang de belangrijkste Nederlandse thuishaven geweest van onze voetbalhelden tijdens trainingskampen bij de kust. Maar wat maakt hotel Huis ter Duin zo geliefd? Los van het heerlijk grote en luxe vormgegeven zwembad, kun je in dit geweldige hotel wegdromen in de MC Wellness, genieten van de gastronomie in een van de toprestaurants. Zoals het één-sterren-restaurant Latour of natuurlijk op je eigen kamer lekker wegzakken in een supergroot bubbelbad. Jij kiest, Huis ter duin draait!

3. Inntel Art Hotel - Eindhoven

Ga je binnenkort naar Eindhoven of de directe omgeving en wil je tot rust komen in een luxe hotel Nederland? Dan raden we je aan om een of meer nachtjes te boeken in het flamboyante en ultramooie Inntel Art Hotel in Eindhoven. Dit hotel met al zijn franje en pracht gaat je na een bezoek nog lang heugen. Dit hotel is betaalbaarder dan de andere twee hotels, maar levert qua luxe niet veel in. De grote, ruime kamers met lekkere bubbelbaden, maar ook wellness faciliteiten als een hamam en natuurlijk de luxueuze fitnessruimte bieden alle comfort die de kritische hotelgast zich maar kan wensen!
Aanbevolen leesmateriaal:
Vorig artikel [Stappenplan] Hoe creëer je een wabi sabi interieur?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden