Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €70
Gratis verzending vanaf €70

J-line Meubels, Accessoires & Decoratie

J-line

J-line is een toonaangevend merk dat kleur en warmte geeft aan ieder interieur. Met een collectie van ruim 8000 fraai vormgegeven producten is er voor iedere woonstijl wel een eigentijds item te vinden. De collecties worden daarbij gekenmerkt door alle elementen die zich thuis voelen in de interieurs van nu, denk aan meubels met een vleugje vintage en barok, exotisch geïnspireerde textielprints en industrieel vormgegeven accessoires als eyecatcher. Of denk aan fijne basics in natureltinten voor een tijdloze huiselijke sfeer. Elk seizoen lanceert het merk een aantal nieuwe collecties en biedt daarmee alle mogelijkheid om van jouw interieur iets unieks te maken.

Exclusief interieur met J-line meubelen

J-line biedt meer dan alleen zitmeubels, tafels en handige opbergers, het vormt namelijk een totaalconcept in wonen. Zo omvat J-line verder ook verlichting, spiegels, fotolijsten, allerlei soorten wanddecoratie, klokken, bloempotten, vazen, kaarsen en servies. En ook aan het wonen buiten is gedacht. Zo geniet je op een fijne manier al van de eerste zonnestralen met de uitgebreide collectie exclusieve J-line meubels voor de tuin. Het merk heeft een sterk gevoel voor de nieuwste trends in wonen en zet daarin ook graag zelf de toon. Verder verwerkt J-line veel natuurlijke materialen en laat zich graag inspireren door allerlei accenten, kleuren en motieven van verre culturen en historische decors.

j-line meubels

J-line meubelen & decoratie bij ThatLyfeStyle

J-line biedt verschillende woonconcepten die zijn vertaald naar een aantal kleurrijke wooncollecties. Hierbinnen vormen de woonproducten in kleur, stijl en accent een afgerond geheel. Zo vind je bij ThatLyfeStyle het paradijselijke J-line Zanzibar Life met luxe rotan meubels, lichte houtsoorten en veel natuurlijke materialen. Of ga voor de hotelsfeer van de Butterscotch Jungle waarin donkere houtelementen de boventoon voeren met kleurrijke papegaaien en toekans als exotisch accent. Of creëer je eigen verwenmomenten met de zachte luxe pastels uit de Bora Bora collectie en de fijnzinnige kersenbloesems van de Sakura Blush collectie.

J-line Zanzibar-LifeJ-line Butterscotch Jungle