Retourneren

 1. Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
 2. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
 3. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig.
 4. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Niet-retourneerbare artikelen:

 • Cadeaubonnen

Terugbetalingen (indien van toepassing)

 1. Zodra uw retour is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
 2. Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

 1. Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
 2. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt overgemaakt.
 3. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
 4. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@thatlyfestyle.com.

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)

Alleen artikelen met een normale prijs kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen niet worden terugbetaald!

Omruilingen (indien van toepassing)

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. 
Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op sales@thatlyfestyle.com en stuur je artikel naar: ThatLyfeStyle Grote Vos 20, 4814VK Breda, Nederland.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop is gemarkeerd als een geschenk en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoed ter waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Als het item bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeau-gever de bestelling naar zichzelf had laten verzenden om het later aan je te geven, dan sturen we een terugbetaling naar de cadeau-gever en hij zal je retourzending te weten komen.

Verzending

Om uw product te retourneren, dient u uw product te versturen naar: ThatLyfeStyle Grote Vos 20, 4814VK Breda, Nederland +3176 2045022

Retourneren is gratis.

Afhankelijk van waar u woont, kan de verzendtijd variëren

Als u een artikel van meer dan €75 verzendt, wordt aangeraden om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Gratis Verzending

gratis verzending vanaf €70

Levertijd

Leveringstijd tussen 5-10 werkdagen, per product verschillend

Gratis Retourneren

Gratis retourneren binnen 14 dagen na ontvangst

24/7 Klantenservice

Facebook, Instagram, Mail en Telefonisch bereikbaar.