Doorgaan naar inhoud

"Ontdek de Kracht van Samenwerking in de Woonwereld met Thatlyfestyle Partnerships: Verbinden, Inspireren en Samen Groeien"

Veelgestelde vragen

De kosten van een samenwerkingsabonnement variëren afhankelijk van het gekozen abonnement, zoals Starter en Premium. De prijzen zijn excl. BTW. Deze kosten omvatten een maandelijkse vergoeding, en in sommige gevallen eenmalige opstartkosten. Met jouw abonnement krijg je toegang tot verschillende voordelen, zoals uitgebreide bedrijfsvermelding, productplaatsing, marketingmogelijkheden, blogposts en meer. De exacte voordelen variëren per abonnement, dus bekijk ons aanbod om te zien welk abonnement het beste past bij jouw behoeften.

Ja, sommige abonnementen kunnen eenmalige opstartkosten hebben. Deze kosten helpen ons om jouw bedrijf effectief te integreren in ons platform en alle benodigde configuraties uit te voeren. De opstartkosten kunnen variëren afhankelijk van het gekozen abonnement, maar we streven ernaar om de toetredingsdrempel zo laag mogelijk te houden.

Aanmelden is eenvoudig. Ga naar onze website en volg de instructies om je bedrijf aan te melden voor het gewenste abonnement. Ons team zal vervolgens contact met je opnemen om de samenwerking verder te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Ja, je kunt jouw producten en diensten op ons platform laten plaatsen om ze aan onze doelgroep te presenteren. Dit biedt een uitstekende kans om jouw aanbod aan potentiële klanten te laten zien en nieuwe zakelijke kansen te verkennen.

Thatlyfestyle biedt een platform dat speciaal is gericht op de woonbranche. Dit betekent dat jouw bedrijf wordt gepresenteerd aan een gerichte doelgroep die al interesse heeft in woon- en interieurgerelateerde diensten en producten. Hierdoor vergroot je jouw zichtbaarheid en de kans op het aantrekken van nieuwe klanten.

Met een Premium samenwerkingsabonnement krijg je toegang tot verschillende marketingmogelijkheden, waaronder advertenties op ons platform, nieuwsbrief en op social media. We kunnen je ook helpen bij het creëren van aangepaste marketingcampagnes die resoneren met jouw doelgroep. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We promoten jouw bedrijf op ons platform door middel van uitgebreide bedrijfsvermeldingen, product- of dienstplaatsing en marketingcampagnes. Hierdoor kunnen potentiële klanten jouw bedrijf gemakkelijk vinden en contact met je opnemen.

Ja, met het Premium abonnement ontvang je maandelijks analyses en rapporten waarmee je de prestaties van jouw bedrijf op ons platform kunt volgen. Hiermee kun je zien hoe effectief je samenwerking is en welke gebieden mogelijk verbetering nodig hebben.

Ja, we bieden ondersteuning en advies aan al onze partners. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of uitdagingen die je tegenkomt tijdens de samenwerking.

De abonnementen bieden verschillende niveaus van voordelen en functies. Premium biedt extra voordelen zoals een uitgebreide bedrijfsvermelding, maandelijkse blog voor je eigen website en toegang tot verschillende marketingmogelijkheden.

"In een wereld vol kansen, is zichtbaarheid de sleutel. Registreer nu en open de deuren naar nieuwe mogelijkheden"