Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
Exclusieve kijk in de wereld van designmeubels

Exclusieve kijk in de wereld van designmeubels: De must-haves van dit seizoen

We gaan het hebben over designmeubels en vooral over zitmeubelen van Baan Meubelen.

Wat zijn de must-haves van dit seizoen? Bij Baan Meubelen vind je stoelen, banken en meer in allerlei soorten en maten. Van klassieke modellen tot modern design, het is allemaal te vinden.

En wat het fijne is, deze meubelen hebben niet alleen een prachtig uiterlijk maar zijn ook nog eens heel comfortabel. Dat maakt het extra leuk om thuis te komen na een lange dag.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kwaliteit. Baan Meubelen staat bekend om hun duurzame en sterke meubels. Die gaan jarenlang mee.

Tips voor een perfect interieur

Een goed interieur samenstellen is een mix van smaak, stijl en functionaliteit. Je wilt natuurlijk dat je huis er mooi uitziet, maar het moet ook praktisch zijn.

Om te beginnen, kies je de meubels die je echt nodig hebt. Een bank, een tafel, stoelen, kasten, dat soort dingen. Dan kijk je naar de ruimte.

Je kijkt naar de grote van de kamer en de vorm. Dat bepaalt mede hoe je de meubels plaatst. En dan komt de aankleding. Kussens, lampen, schilderijen. De kleine dingen die je huis persoonlijk maken.

Vergeet ook de kleuren niet. Die kunnen een ruimte totaal veranderen.

Waarom naar een woonwinkel

Nu vraag je je misschien af waarom je naar een woonwinkel zou gaan als je ook online kunt winkelen. Het antwoord is simpel. In een woonwinkel, zoals die van Wessels Wonen in Rijssen, kun je de meubels in het echt zien.

Je kunt ze aanraken, erop zitten, kijken hoe ze eruitzien in verschillend licht. Je krijgt een veel beter idee van hoe ze er in je eigen huis uit zouden zien.

Bovendien zijn er vaak mensen die je kunnen adviseren over kleuren, materialen en stijlen. Dat maakt het veel makkelijker om keuzes te maken.

Dus de volgende keer dat je nieuwe meubels nodig hebt, ga eens langs bij een woonwinkel. Het kan echt een verschil maken.

Over Wessels Wonen

Wessels Wonen

Midden in Rijssen treft u Wessels Wonen aan, de toonaangevende woonwinkel in Twente. Of u nu een specifieke kamer wilt aanpakken of een totale make-over voor uw huis overweegt, bij Wessels Wonen staat u centraal.

Laat u verleiden door de expertise van onze interieurspecialisten en ontdek welke woontrend bij u past.

Of u nu valt voor een modern, landelijk, klassiek chic of industrieel design: ons team biedt deskundig advies op maat. Door gebruik te maken van sfeerborden en 3D-ontwerpen, brengen we uw droominterieur tot werkelijkheid.

Wessels Wonen: Overijsselse trots

Onze reputatie reikt verder dan alleen Rijssen. Bezoekers uit plaatsen als Oldenzaal, Nijverdal, Ommen, Raalte en Haaksbergen vinden dagelijks hun weg naar onze showroom.

Wat hen aantrekt? Ons oprechte, vakkundige advies, de specialisatie in interieurvormgeving, onze exclusieve merken en onze uitgebreide collectie. Van de laatste meubeltrends tot bijpassende accessoires, bij Wessels Wonen is inspiratie gegarandeerd.

Heeft u specifieke wensen? We bieden ook maatwerkdesigns aan.

Slaapkamers om van te dromen

Een oase van rust en comfort is essentieel voor een goede nachtrust. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom bieden we een assortiment van topmerken zoals Auping in matrassen, bedframes en boxsprings.

Laat u adviseren en stijlen voor een slaapkamer waarin u echt tot rust komt.

Thuisadvies voor uw woning

Klaar om uw huis een nieuwe look te geven? Onze experts staan te popelen om u te assisteren in het verwezenlijken van uw woonambities.

Bezoek ons voor een vrijblijvend advies of nodig ons uit voor een persoonlijk thuisadvies. Samen kijken we hoe de ruimtes in uw woning het best tot hun recht komen, in harmonie met uw unieke stijl.

Vorig artikel Jouw gids voor stijlvol wonen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden