Doorgaan naar inhoud

ThatLyfestyle

Dé Moderne & Chique Online Woonwinkel

Bij ThatLyfeStyle shop je alles voor een Modern & Chique interieur! Waan je in een collectie vol met tijdloze meubels, verlichting en woonaccessoires van hoge kwaliteit. Al onze producten zijn stuk voor stuk met liefde en naar onze eigen smaak uitgekozen. ThatLyfeStyle maakt Modern & Chique wonen betaalbaar.

Modern & Chique wonen met ThatLyfeStyle

Bij ThatLyfeStyle kun je vrijwel alles scoren voor je interieur. De producten van onze merken stralen stuk voor stuk een bepaalde luxe uit en er zijn veel producten die uniek zijn en die je dus niet op veel andere plekken kunt vinden. Je wilt immers niet een 13 in een dozijn.

Genoeg wooninspiratie & woonstijlen

Naast het scoren van prachtige meubels en accessoires, kun je bij ThatLyfeStyle ook terecht voor een grote dosis wooninspiratie. We delen regelmatig een blog met handige tips! Erg handig is dat je kunt shoppen op ‘stijl’. Ben jij bijvoorbeeld fan van goud in je interieur of ga je liever voor een vintage twist in huis? Je kunt hier eenvoudig op selecteren.

Pre-Order met Early Bird Korting

Bestel alvast jouw favoriete product uit de nieuwe collectie! Pre-Orders zijn er ook voor uitverkochte producten. Vanwege de lange levertijden bieden wij een extra early bird korting aan. Zodra wij gereed zijn om jouw pre-order uit te gaan leveren, dan krijg je een betaallink van ons toegestuurd via de mail. Je kunt nu gemakkelijk jouw Pre-Order afrekenen via de betaalomgeving van onze website! Er zitten geen kosten vooraf aan verbonden en je kunt het gratis annuleren. Betaal jouw pre-order in 3 termijnen, achteraf of vooraf!

Gemakkelijk navigeren

Bij ThatLyfestyle focussen wij ons op snel navigeren. Niets iets zo vervelend als uren zoeken naar jouw favoriete item, maar je kan het niet vinden. Aan de hand van ons menu kun je gemakkelijk zoeken naar categorieën. Verder kun je via onze filter optie nog verder zoeken naar de juiste kleuren, materialen, producttypes, merken en filteren voor de juiste prijs. Bij ThatLyfeStyle staan we altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Je kunt de gehele week met ons chatten tussen 9:00 en 22:00 ‘s avonds! Wij zijn ook altijd bereikbaar via social media en e-mail.