Doorgaan naar inhoud
bedhuisje

Top 5 kinderbedden van 2023

Is het tijd om het ledikantje om te ruilen voor een kinderbed of is het tijd voor een make-over van de kinderkamer? Bij Emob bestel je de top 5 hipste kinderbedden van dit moment.

Aangezien het bed een van de belangrijkste meubels van de kinderkamer is, is het leuk om hiervan een mooi en origineel exemplaar uit te kiezen.

Het multifunctionele kajuitbed

Het kajuitbed is een populaire optie voor de kinderkamer, omdat het erg praktisch is. Dankzij de grote hoeveelheid opbergruimte onder het bed kan je van alles uit het zicht opbergen. Denk aan speelgoed, beddengoed of kleding van jouw zoon of dochter.

Wil je een kajuitbed bestellen, dan kan je kiezen uit verschillende maten en kleuren. Voor een rommelige kinderkamer is het Kajuitbed ideaal!

Een simpel bedhuisje

Ben je op zoek naar een knus en origineel bed voor jouw kind? Kies dan voor een bedhuisje. Dit type bed is te koop in allerlei varianten, dus er is ongetwijfeld een bed die goed past bij de kamer van jouw kind.

De simpele bedhuisjes bestaan uit een paar latten, die het frame van een huis voorstellen. Voor in de stoere jongenskamer kies je voor een bed wat een schuur nabootst, terwijl je voor meisjes een bedhuisje koopt met roze details.

De ruimtebesparende halfhoogslaper

De halfhoogslaper is in de meeste gevallen multifunctioneel en ook nog eens ruimtebesparend. Ze zijn te koop in eindeloos veel varianten. Kies bijvoorbeeld voor een halfhoogslaper met een bureau eronder, waar jouw kind zijn of haar huiswerk aan kan maken.

Voor de kleinere kinderen zijn er halfhoogslapers te koop met een glijbaan. Hiermee is het altijd een feestje om naar bed te gaan!

Coole jongensbedden

Bij een stoer jongensbed kan je denken aan specifieke kenmerken, zoals het gebruik van hout en de kleur blauw. Maar ook thema’s als voertuigen en de ruimte zie je veelal terugkomen in jongenskamers.

Is hij een echte autoliefhebber? Kies dan een bed in de vorm van een race- of politieauto. Combineer het met bijpassend beddengoed en de droom van jouw kind wordt werkelijkheid.

Sprookjesachtige meisjesbedden

Is jouw dochter een echt meisjesmeisje, dan zal een prinsessen- of hemelbed goed in de smaak vallen. Hiermee kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn simpele bedden te koop die zijn versierd met tierelantijntjes, zoals kroontjes en strikjes.

Dankzij het koetsbed waant jouw dochter zich een echte prinses. Een hemelbed is op te leuken met allerlei schattige details, waardoor het een sprookjesachtige sfeer geeft.

Kortom, door de variatie aan kinderbedden is er altijd iets wat past bij jouw kind. Wil je een jongens- of meisjesbed, bedhuisje, halfhoogslaper of kajuitbed bestellen? Bij Emob kan het allemaal!

 

"partnerartikel"

Vorig artikel Welke tinten in de babykamer bevorderen rust en ontwikkeling?