Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
Op zoek naar een mooie veranda? Bezoek De VerandaSpecialist!

Op zoek naar een mooie veranda? Bezoek De VerandaSpecialist!

Een plek waar veel mooie momenten worden beleefd en waar je graag je tijd spendeert, dat is de tuin. De dertig specialisten van De VerandaSpecialist zijn het daar zeker mee eens, aangezien zij zich al meer dan tien jaar inzetten om van je tuin een zo'n fijn mogelijke plek te maken. En dat kan volgens de website onder andere met een mooie houten veranda op maat!

Een veranda is in vele soorten uitvoeringen maakbaar én ook nog eens flexibel qua seizoen. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter kun je dankzij een veranda genieten van je tuin. Op de website van De VerandaSpecialist staan de volgende opties uitgelicht.

Landelijke veranda

Bron: https://www.deverandaspecialist.com/

Een landelijke veranda is robuust, stoer en gemaakt met natuurlijke materialen. Vaak wordt voor de houtsoort gekozen voor eiken of douglas, onder andere omdat deze niet per se behandeld hoeven te worden en daarmee een ruwe uitstraling behouden. Bij een landelijke veranda zijn de houten staanders/liggers duidelijk zichtbaar, en worden de staande steunbalken vrijwel altijd voorzien van hardstenen/betonnen sokkels.

Qua accessoires past een lichtstraat goed bij een landelijke veranda, voor meer daglicht. Daarnaast zijn schuifdeuren ook een goede toevoeging, omdat je in de herfst/winter ook langer buiten kan zitten en deze ook een mooie uitstraling hebben.

De VerandaSpecialist maakt drie soorten lichtstraten: lessenaar, zadeldak en schilddak. Iedere soort verschilt weer qua lichtval en plaatsing, zodat je echt kunt kiezen hoeveel licht je wilt toelaten.

Klassieke veranda

Klassieke woningen hebben in tegenstelling tot moderne woning vaak kleine bovenramen in het ontwerp, of glas-in-loodramen. Het is dan mooi als je je veranda ook op die manier kunt laten maken. Sierlijke details als klossen, hang- en sluitwerk, bewerkte staanders en bijpassend duurzaam hout maken het geheel af.

Het voordeel van een klassieke veranda is dat tijdloos is, ideaal voor als je een veranda wilt laten ontwerpen die nog jaren mooi is en altijd qua stijl past. Wederom wordt deze veranda gemaakt van duurzaam hout.

Moderne veranda

Moderne veranda

Bron: https://www.deverandaspecialist.com/

Ben je op zoek naar een moderne stijl in je veranda? Strakke lijnen en slanke constructies? Dan is dit type veranda ideaal. Het kenmerk van een moderne veranda is minder details, en meer combinatie met andere stijlen (bijvoorbeeld klassiek).

Bij een moderne veranda is een lichtstraat wederom een mooie toevoeging, juist door de mindere aanwezigheid van details. Zo zorg je toch voor voldoende licht, zonder dat het te druk wordt en je de strakheid verliest.

Exclusieve veranda

De naam verraadt het al, dit zijn veranda's met een uniek ontwerp. Je komt ze niet snel tegen, omdat ze geheel naar je wens worden ontworpen. Ideaal als je bij andere ontwerpen iets mist, wat je toch graag terug zou willen zien.

Je bepaalt bij een exclusieve veranda de uitstraling, de afmetingen en de indeling. De specialisten staan je bij met wat verstandig zou zijn en wat anders kan. Ze laten je vrij in keuzes, maar sturen je toch bij om tot het mooiste resultaat te komen.

Luxe veranda

Luxe veranda

Bron: https://www.deverandaspecialist.com/

Meer woongenot en comfort in je tuin? Met een luxe veranda is dat mogelijk! Een luxe buitenverblijf kan ook ontworpen worden door De VerandaSpecialist, aan het huis of vrijstaand.

Hoe luxe je je veranda wilt, is afhankelijk van je wensen. Het toevoegen van verschillende accessoires maakt het verschil: denkt bijvoorbeeld aan elektrisch bedienbaar zonnescherm, of een elektrische kachel. Zo creëer je nog meer manieren om langer te genieten van je veranda.

De werkwijze van De VerandaSpecialist

De VerandaSpecialist staat bekend om een professionele aanpak: eerst een adviesgesprek om je wensen en voorkeuren goed in kaart te brengen, na het ontwerpen en akkoord op de offerte kan er worden gestart met de bouw van het project. Ook na oplevering wordt er standaard nog contact met je opgenomen om alles door te spreken, zodat je met een goed gevoel kunt genieten van je veranda/buitenverblijf.

Ben je nu geïnteresseerd in een mooie houten veranda aan huis, of een ander ontwerp voor in je tuin? Bezoek dan de website van De VerandaSpecialist en bekijk de verschillende mogelijkheden!

Aanbevolen leesmateriaal:

Vorig artikel Een prachtige serre van De SerreSpecialist

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden