Doorgaan naar inhoud
Oktober Woonmaand 10% korting. Code: OKTOBER10
Oktober Woonmaand 10% korting. Code: OKTOBER10
bbq buitenkeuken steigerbuis

Jouw droom BBQ/Buitenkeuken creëer je met Steigerbuis

Transformeer je buitenruimte met steigerbuis

De zomer komt eraan en wat is er beter dan genieten van heerlijke maaltijden in je eigen buitenkeuken? Met SteigerbuisOnline kun je jouw droom BBQ/buitenkeuken eenvoudig realiseren. Onze hoogwaardige steigerbuizen en buiskoppelingen bieden je de perfecte basis voor een duurzame, stijlvolle en functionele buitenkeuken.

Waarom kiezen voor steigerbuis voor je buitenkeuken?

Steigerbuizen zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook ongelooflijk veelzijdig. Hier zijn enkele redenen waarom steigerbuizen de perfecte keuze zijn voor jouw BBQ/buitenkeuken:

  • Duurzaamheid: Steigerbuizen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gaan jarenlang mee.
  • Stijlvol Ontwerp: De industriële uitstraling van steigerbuizen geeft je buitenkeuken een moderne en stoere look.
  • Maatwerk: Met steigerbuizen kun je de afmetingen en het ontwerp van je buitenkeuken volledig aanpassen aan jouw wensen en de beschikbare ruimte.
  • Eenvoudige Montage: Onze doe-het-zelf pakketten bevatten alle benodigde buizen, koppelingen en een inbussleutel, zodat je gemakkelijk zelf je buitenkeuken kunt bouwen.

Stap-voor-Stap naar Jouw Perfecte Buitenkeuken

Het bouwen van je eigen BBQ/buitenkeuken met steigerbuizen is eenvoudiger dan je denkt. Volg deze stappen om je droom buitenkeuken te realiseren:

  1. Ontwerp je Buitenkeuken: Begin met het ontwerpen van je buitenkeuken. Denk na over welke elementen je wilt opnemen, zoals een BBQ, werkbladen, opbergruimte en misschien zelfs een gootsteen. Maak een schets van het ontwerp en bepaal de afmetingen.

  2. Kies je Materialen: Bij SteigerbuisOnline kun je kiezen uit verschillende soorten steigerbuizen, zoals blank staal, zwart staal of aluminium. Kies de materialen die het beste passen bij de stijl van je buitenruimte.

  3. Bestel je Pakket: Plaats je bestelling voor het doe-het-zelf pakket. Ons buitenkeuken bbq pakket bevat alle benodigde steigerbuizen en koppelingen, evenals een inbussleutel voor eenvoudige montage.

  4. Montage: Volg de eenvoudige instructies om je buitenkeuken in elkaar te zetten. De buiskoppelingen zorgen voor een stevige en stabiele constructie.

  5. Inrichten en Genieten: Nadat je buitenkeuken is opgebouwd, kun je deze inrichten met je BBQ, kookgerei en andere accessoires. Nodig vrienden en familie uit en geniet van heerlijke maaltijden in je eigen, zelfgebouwde buitenkeuken.

Inspiratie voor je Buitenkeuken

Inspiratie voor je Buitenkeuken

Bij SteigerbuisOnline begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw behoeften en wensen. Hier zijn enkele ideeën om je te inspireren:

  • Minimalistische Buitenkeuken: Gebruik zwart staal voor een strakke, moderne look. Voeg een ingebouwde BBQ en minimalistische werkbladen toe voor een functionele en stijlvolle buitenkeuken. Zorg ervoor dat zwart staal naar binnen kan (buitenkeuken op wielen) of in een veranda geplaatst wordt om erosie te voorkomen.
  • Landelijke Buitenkeuken: Kies voor blank staal en combineer dit met houten werkbladen en opbergruimtes. Voeg decoratieve elementen zoals planten en lantaarns toe om een gezellige sfeer te creëren. Blank staal kan jaarrond buiten staan.
  • Industriële Buitenkeuken: Ga voor een robuuste uitstraling met steigerbuizen die een grotere diameter hebben en metalen werkbladen. Voeg open planken toe voor het opbergen van kookgerei en accessoires. 

Maatwerk

Heb je specifieke wensen of een uniek ontwerp in gedachten? Neem contact met ons op via e-mail of WhatsApp. Stuur ons je idee of schets en wij helpen je graag verder. Met onze 3D design tool kunnen we jouw ontwerp visualiseren en aanpassen totdat het perfect is.

Begin Vandaag Nog!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het ontwerpen en bouwen van jouw droom BBQ/buitenkeuken. Met de producten en ondersteuning van SteigerbuisOnline kun je eenvoudig en snel een prachtige buitenkeuken creëren waar je jarenlang van zult genieten.

Bezoek onze website, plaats je bestelling en maak je klaar voor een geweldige zomer vol heerlijke maaltijden en gezelligheid in je eigen buitenkeuken!

Vorig artikel Hoe voorkom je vlekken bij het gebruik van eiken planken?
Volgend artikel Manieren om aluminium in je tuin te verwerken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Contact
Verzending & Bezorgen
Retourneren & Ruilen
Reviews op Trustpilot