Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
Deze final touches maken je woning helemaal af

Deze final touches maken je woning helemaal af

Wellicht heb je al een tijdje hetzelfde interieur of ben je net ergens komen wonen, en ben je grotendeels tevreden met het interieur. Het kan zelfs dan nog voelen alsof er iets mist of nog niet goed is.

Je hoeft dan niet je hele interieur om te gooien, maar kunt altijd wat final touches aan jouw huidige interieur toevoegen. Jouw huis is immers een weerspiegeling van jouw eigen persoonlijkheid en stijl.

Kunst of posters

Kunst en poster kunnen veel persoonlijkheid toevoegen aan jouw huis. De opties zijn eindeloos. Koop of huur kunst die jou aanspreekt en bij jouw interieur past. Dit kunnen schilderijen, maar ook andere kunstobjecten zijn.

Ook posters kunnen leuk staan. Je kunt zelfs een eigen design aan je posters toevoegen. Op deze manier heeft het letterlijk jouw persoonlijke stijl. 

Foto’s 

Om nóg meer persoonlijkheid toe te voegen aan jouw woning kun je foto’s gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld over nadenken om de foto’s in leuke lijstjes te doen.

Zo kun je die bijvoorbeeld matchen met de kleuren of houtsoorten die je al in je interieur hebt zitten. Dit vormt dan een mooi geheel. Net als de kunst of posters kun je ook de foto’s zelf maken. Hier kun je lekker creatief mee zijn. Dat is uniek. 

Unieke items 

Wie wil er nou geen eye catching en unieke items in zijn of haar huis? Hoe vind je nou de beste unieke items? Als je veel op reis gaat, kun je bijvoorbeeld aandenkens meenemen. Deze kun je dan leuk uitstallen.

Ook spullen die een bepaalde sentimentele waarde hebben of veel geschiedenis bevatten zijn leuk om in je huis te hebben. Deze stralen voor jou dan bepaalde herinneringen uit. Dit zijn vaak ook leuke gespreksstarters.

Unieke items kunnen ook simpele items zijn, die net in een ander jasje zijn gestoken. Denk aan iets simpels, zoals deurstoppers. Je wilt zelfs met de kleinste items dat ze bij jouw stijl en interieur passen.

Vooral bij deurstoppers voor binnen is het leuk om te matchen met bepaalde items in je interieur. 

Bloemen

Hoe leuk is het om mooie bloemen uit te stallen in huis? Je kunt met bloemen en planten nou eenmaal heel veel. Het hoeft ook niet altijd om een boeket bloemen te gaan.

Het is leuk om leuke simpele bloemen en planten in jouw huis te implementeren. Zet ze in een mooie pot of een leuke vaas. En zeg nou zelf, zijn mooie bloemen en planten nou niet de ultieme finishing touch? 

Deze blog bevat een samenwerking met deurstopper.net

Vorig artikel Hoe led-verlichting bijdraagt aan een duurzamere toekomst
Volgend artikel Appartement in Ibiza kopen en verhuren

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden