Doorgaan naar inhoud
Een zeemeermin staart aan de muur

Een zeemeermin staart aan de muur

Vandaag een artikel vanuit onze kant welke je niet zo een, twee, drie zou verwachten. Het heeft namelijk wel met inrichting te maken maar voor sommigen is het mogelijk wat vergezocht. We gaan het namelijk hebben over een kunstobject dat we onlangs bij iemand zagen en waar we nogal van onder de indruk waren; een ingelijste zeemeermin staart.

Warme aankleding van je huis

De zeemeermin staart is namelijk een kunstobject op zich, vinden wij. Tenminste, als je echt een mooi afgewerkte hebt. Want de zeemeermin staart die wij hebben zien hangen is zó mooi afgewerkt dat het een kunstobject an sich is, ontworpen door professionele modeontwerpers. De details die er in zo’n staart zitten dat is overweldigend.

Wel moeten we hierbij zeggen dat er super veel verschil zit in de kwaliteit van de verschillende zeemeermin staarten en dus hoe in hoeverre ze geschikt zijn voor thuis aan de muur als kunstobject.

De staart die wij aan de muur zagen hangen was van Zeemeerminshop. We hebben gelijk even nagevraagd aan de mensen die de staart hadden hangen, en ook zij gaven aan dat ze best even moesten zoeken naar een mooie staart. Het huis waar we de zeemeermin staart zagen hangen was dan ook wel van mensen die hun huis “oceanisch” hebben ingericht.

In wat voor soort huizen past de zeemeermin staart als decoratie?

Nou ja, als je van zeemeermin zwemmen of zeemeermin staarten houdt dan past een zeemeermin staart zeker weten als decoratie aan de muur. Maar wanneer je niet per se een liefhebber bent van deze sport dan zou je de staart wel aan de muur kunnen hangen als je bij de zee woont of wanneer je huis al oceanisch is ingericht (denk hierbij bijvoorbeeld aan schelpen of zeesterren die je in je huis hebt).

Welke staart moet ik hebben?

Er is een heel scala aan staarten beschikbaar op de markt. Wanneer je een zeemeermin staart wil inlijsten dan kun je het best een staart kiezen waar je in kunt zwemmen die van polyester/ spandex gemaakt is. Fin Fun maakt de mooiste staarten (prijzen variëren tussen de 50 en 500 euro). De mooiste betaalbare staarten zijn die uit de Limited Edition categorie.

De duurste staarten worden met de hand gemaakt en zijn daarom dus ook zo duur. Met dit type staarten steel je wel echt de show, dus het is even de vraag hoeveel je wil uitgeven aan de staart waarna je kunt kiezen waar je voor gaat.

Vorig artikel Wat maakt een tandtechnisch laberatorium?
Volgend artikel 11 verschillende wanddecoratie ideeën voor in de woonkamer

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden