Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
Deze kinderkamer accessoires kunnen niet ontbreken!

Deze kinderkamer accessoires kunnen niet ontbreken!

Eén van de leukste dingen van het krijgen van een baby is het klaarmaken van de babykamer. Of dit nu voor je eigen baby is, die van een vriendin of familielid, het blijft altijd leuk om stoere kinderkamer accessoires aan te schaffen. In dit artikel zul je enkele tips lezen voor de ultieme kinderkamer accessoires.

Wat zijn onmisbare kinderkamer accessoires?

Voordat we aankomen bij de kinderkamer accessoires die er puur zijn om te "versieren", zijn er eerst enkele onmisbare essentiële spullen. Deze essentiële accessoires zijn handig in het onderstaande lijstje opgesomd:
  • Een kindermatras. Dit zal waarschijnlijk al wel op de essentiële lijst staan, maar het is belangrijk om te onthouden dat elk wiegje/bedje unieke afmetingen heeft. Houd hier rekening mee wanneer je het matras gaat uitzoeken.
  • Een commode. Een commode is enorm handig om de baby op te verschonen.
  • Een babyfoon. Hiermee kan je de baby in de gaten houden wanneer je het nog iets te spannend vind om het kindje alleen te laten.

kinderkamer accessoires

Een fijne ruimte creëren

Om de baby een fijne kamer te geven is het belangrijk om de kamer gezellig te maken. De tip is hier dan ook om in de kamer hoekjes te creëren. Zo is het fijn dat de wieg op een vrije ruimte kan staan zonder glas of schilderijen in de buurt. Ook kan het voor de moeder ook comfort bieden om een verpleeghoek te maken waar ze de baby kan voeden (of ze nu borstvoeding of flesvoeding geeft). Het is ook aan te raden om een zachte vloerbedekking te kiezen. Op lange termijn kan dit een fijne ruimte worden voor de baby om te spelen.

Stoere kinderkamer accessoires

Om de kamer nog wat meer stoere kinderkamer accessoires te geven hoef je niet veel toe te voegen. Zo kun je met muurstickers, lampen, kussens en beddengoed al heel ver komen. Zo zijn er leuke kussens met auto's erop of muurstickers met dieren. Deze kinderkamer accessoires hoeven niet veel te kosten, maar voegen zeker wat toe.
Ook kan een donkere kleur stoere kinderkamer accessoires nog een extra kick geven. Zo kiezen veel ouders tegenwoordig voor een zwarte of grijze muurkleur waarbij ze in neutrale groene en bruine kleuren accessoires toepassen.
Vorig artikel Lichtstraten bij De Lichtstraat Expert

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden