Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
Laat ijsemmers bedrukken voor al jouw feestjes!

Laat ijsemmers bedrukken voor al jouw feestjes!

Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, een huwelijk of een jubileum? Maak jouw feestje nog groter met een bedrukte ijsemmer! Een ijsemmer heeft een chique uitstraling en zorgt er voor dat al jouw gasten kunnen genieten van een heerlijk gekoeld drankje. De ijsemmers uit het assortiment van Joinz zijn speciaal gemaakt voor al jouw dranken. Bekijk bijvoorbeeld stoere ijsemmers voor bier en frisdrank, of bestel een chique wijn- of champagnekoeler.

IJsemmers voor bier bedrukken

Een zomers feestje? Dan mag een gekoeld biertje natuurlijk niet ontbreken! Laat daarom jouw ijsemmers bedrukken met jouw logo, een mooie tekst of een pakkende slogan. IJsemmers met gravering of bedrukking geven die persoonlijke touch aan jouw huwelijk, jubileum of verjaardagsfeest.

De meeste ijsemmers uit het assortiment van Joinz zijn gemaakt metaal. Ga jij voor een ijsemmer met een metallic look, of ga je voor een metalen ijsemmer met een vrolijke kleur? Een metalen ijsemmer heeft een stoere uitstraling en heeft aan een kettinkje ook een bieropener hangen. Alleen nog met ijsblokjes vullen en jouw feest kan beginnen!

Een chique ijsemmer als relatiegeschenk bestellen? Ga dan voor een ijsemmer met een gave uitstraling zoals de kunststof ijsemmer Vince. Deze ABS-vrije ijsemmer is 100% recyclebaar. IJsemmer Vince is verkrijgbaar in de kleuren wit, matzwart, en mat-transparant. De chique tovert de ijsemmer om in een geliefd en elegant relatiegeschenk.

Jouw ijsemmers vullen met gepersonaliseerd bier? Bestel samen met jouw ijsemmers ook bier met eigen etiket!

Wijn- en champagnekoelers

Een feestje vieren met je favoriete wijn of met heerlijke bubbels? Houdt jouw wijn gekoeld met een speciale wijn- of champagnekoeler.

De wijnkoelers uit het assortiment van Joinz zijn onder andere gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal. Bij deze wijnkoelers hoeft je geen water of ijs toe te voegen om jouw drankje koel te houden. Super handig om mee te nemen naar het strand of het park!

Vier je een grote opening? Een huwelijksfeest? Of een jubileum? Tijd voor bubbels! Laat daarom je champagnekoelers bedrukken met jouw logo! Een bedrukte champagnekoeler maakt jouw feestje nog specialer en zorgt er voor dat je een heerlijk gekoelde champagne kan poppen.

Besteltip: Jouw feestje extra speciaal maken? Laat je champagne of wijn dan met eigen etiket bedrukken!

Populairste ijsemmers

Joinz biedt een breed assortiment aan ijsemmers en wijnkoelers aan. Om jouw een goed overzicht te geven van de beste bedrukte ijsemmers hebben wij de drie populairste ijsemmers uitgelicht.

  1. Op de 1ste plaatst staat ijsemmer ‘Blake’, en niet zonder reden! Deze metalen ijsemmer heeft een inhoud van 6 liter. Super handig voor een groot feestje! Je kan ijsemmer Blake al laten bedrukken vanaf €6,50 per stuk. Een goedkope ijsemmer met een stoere uitstraling!
  1. Op een prima 2de plek vinden we ijsemmer ‘Duken’. Deze super vrolijke ijsemmer is verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren. Laat deze ijsemmer met jouw logo bedrukken en maak jouw feestje onvergetelijk!
  1. Op de 3de plaats staat de wijnkoeler ‘Coolsteel Black’. Deze elegante ijsemmer is gemaakt van dubbelwandig rvs. In de Coolsteel Black past precies één wijnfles, en je hoeft er dan ook geen ijsklontjes of water aan toe te voegen. Deze wijnkoeler houdt de koelte zelf vast door zijn dubbelwandige zijdes!
Vorig artikel Kurkwand | Duurzaam design wordt steeds populairder.
Volgend artikel 8 tips om een kerstsfeer in huis te creëren

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden