Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
Lichtstraten bij De Lichtstraat Expert

Lichtstraten bij De Lichtstraat Expert

Wellicht heb je de term al eens eerder gehoord, maar weet je niet precies wat het inhoudt. We hebben het hier over een zogenoemde lichtstraat. Een lichtstraat zie je bij een plat dak en is een langwerpige constructie. Daarbij is er één lang framewerk bestaande uit meerdere ramen op een rij. Het effect hiervan is dat er veel dag- en zonlicht binnenvalt en daarnaast zal je huis groter lijken!

De voordelen van een lichtstraat

Een lichtstraat biedt meerdere voordelen. Zoals hierboven beschreven lijkt je huis er groter op en krijg je veel meer dag- en zonlicht binnen. Tevens oogt een lichtstraat een bepaalde vorm van elegantie en luxe. Niet alleen is het uniek en mooi, je kunt ook genieten van het mooie uitzicht van de maan en sterren. Tot slot kun je zelfs besparen op je energiekosten, indien je de keuze maakt voor isolerend veiligheidsglas. Al met al is een lichtstraat een mooie toevoeging aan je huis.

Zelfbouw lichtstraat

 

Mocht je op zoek zijn naar een zelfbouw lichtstraat, kun je ook daarvoor terecht bij De Lichtstraat Expert. Hierbij wordt de lichtstraat geleverd terwijl die al klaar is voor plaatsing. Het voordeel hiervan is dat het je veel tijd scheelt en je bent verzekerd van een hoogwaardige lichtstraat. Je kunt de lichtstraat zelf plaatsen aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding.

Lichtstraat in uitbouw

Naast de zelfbouw lichtstraat heb je ook de lichtstraat in uitbouw. Mocht je een uitbouw hebben of een uitbouw plaatsen, dan is dit dé uitkomst als je voor meer lichtinval wilt gaan. In dit geval is het belangrijk dat je goed nadenkt over het juiste type lichtstraat voor je uitbouw. Er zijn namelijk verschillende soorten lichtstraten. Zo heb je bijvoorbeeld een lessenaar, die is minimalistisch en wordt vrijstaand of tegen de gevel gemonteerd. Als je op zoek bent daar een lichtstraat voor in het midden van het dak, dan kun je weer het beste voor een zadeldak kiezen. Afhankelijk van je eigen smaak en woonsituatie kun je de juiste afmetingen en aantal ruiten kiezen. Bij De Lichtstraat Expert wordt gebruikt gemaakt van lichtstraten met een hellingshoek van 11 graden. Het effect hiervan is dat het vuil van het glas gemakkelijk met het water mee naar beneden wordt gespoeld!

Denk zorgvuldig na

 

Het is van groot belang dat je achter je keuze staat. Bij De Lichtstraat Expert kun je bij vragen altijd contact opnemen en kun je gerust een offerte aanvragen. Het doel ligt bij een mooi eindresultaat waar jij tenslotte tevreden over bent!
Vorig artikel Een barbecue voor vrienden organiseren, hier 5 tips
Volgend artikel Plafondlampen van Lampen99

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden