Doorgaan naar inhoud
Stay home. Haal het beste uit deze periode.

Stay home. Haal het beste uit deze periode.

Welkom bij onze eerste blog! ThatLyfeStyle staat niet alleen voor interieur, maar ook voor een beter leven. Het gaat om het leven en streven naar jouw ideale lifestyle! Wij zullen inspirerende blogs gaan schrijven uiteraard over interieur, maar ook met een verborgen boodschap om het beste uit je leven te halen.

Een Lastige Periode
Deze tijd maakt het erg lastig voor ons en iedereen. We hebben minder zelfvertrouwen. Niemand wil 24/7 thuis op de bank zitten en niks doen... Wat kunnen we doen? Wanneer is alles weer normaal? Honderden vragen worden niet beantwoord. We leven in een onzekere tijd, maar...

Opportunities
Dit is ook een kans om eens echt na te gaan denken over je leven. Doe ik eigenlijk wel wat ik leuk vind? Wat vindt ik nou echt leuk? Ga eens lekker hobbyen. Doe wat je altijd al wilde doen waar geen tijd voor was. Volg je passie en je hart. Misschien kom je dan wel heel anders uit deze crisis dan dat je er in bent gegaan.

Volg Je Hart
Zie deze periode als een tijd vol met opportunities. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar haal alles uit de kast en streef naar de verlangens van je hart!

Gooi Alles Om!
Nu we toch met zijn allen thuis zitten, kunnen we best eens de look van je woonkamer gaan veranderen. Ga eens met meubelstukken spelen. Verschuif je bank en stoelen eens naar een andere plek. Zet die kast eens ergens anders neer. Stop pas als jij er tevreden mee bent. Zo creëer je toch een andere look met dezelfde meubels!Finishing Touch
Met alleen de basis ben je er natuurlijk nog niet. Voor wat warmte en sfeer kun je eens gaan kijken naar kussens en kleden. Geef wat leven aan je interieur om sfeerverlichting te plaatsen met bijvoorbeeld een vloerlamp in dat donkere hoekje of steek lekker de kaarsjes aan. Voeg ook nog wat kleur toe aan je interieur! Dit kan onder andere door gebruik te maken van vazen en kussens etc... Voor wat extra sfeer kun je gaan kijken naar wat voor wanddecoratie het beste bij jou past. Dit bepaald grotendeels de sfeer van jouw huis. Denk hierbij aan spiegels, klokken, posters etc.. Als je een vrij kleine woonkamer hebt is een spiegel echt een aanrader! Spiegels reflecteren een groot deel van jouw kamer en zorgen ervoor dat jouw kamer groter lijkt.

Haal De Natuur Naar Binnen
Onderzoek heeft bewezen dat het hebben van planten in huis stress verminderd. De groene kleur van deze planten schijnt rustgevend te werken, waardoor mensen een lagere bloeddruk hebben, zichzelf meer kunnen ontspannen en vrolijker zijn. Dus... snel dat groen naar binnen! Zet je planten in een mooie vaas of pot en relax!

Vorig artikel Welke stoelen kies je voor een houten tafel?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden