Doorgaan naar inhoud
Welke woonstijl past bij mij?

Welke woonstijl past bij mij?

Iedere woonstijl is uniek en daarbij roept de vraag bij je op: welke woonstijl past bij mij? Om het beste antwoord te vinden, beschrijven we in deze blog 4 manieren. Hierdoor plof je binnenkort met een glimlach neer in je nieuwe setting.

Je wensen inventariseren

Je bezit een fantastische smaak om de gedachte over welke woonstijl past bij mij? Te voltooien. Hiervoor is je voorkeur weten het startpunt. Denk hierbij aan je favoriete kleuren, de keuze om banken of stoelen aan te schaffen, een tafel om glazen en borden op te zetten en wat je budget is. Maak een mindmap en noteer vervolgens alle relevante zaken onder elkaar op een papiertje. Zo rolt er een wensenlijstje door de bus van de eerste opzet. Houdt daarna deze ideeën bij de hand voor de volgende methodes, waar het thema: welke woonstijl past bij mij? Steeds meer invulling krijgt.welke woonstijl past bij mij?

Speur rond op Pinterest

Pinterest is het socialmediaplatform waar mensen over de gehele wereld hun woonstijl delen, met gesprekken als gevolg, en daaruit ontstaat nieuwe indelingen. Een voorbeeld: een mevrouw uit Frankrijk toont haar pas ingerichte woonkamer en is benieuwd naar de meningen van de overige leden om haar interieur een extra glans te geven. Aansluitend ontvangt ze vrij gauw reacties met ideeën. Bovendien hebben de meedenkers allemaal een verschillende achtergronden, waarmee de plek tintjes verwerft uit diverse culturen. Met andere woorden: registreer je account en vergroot je blik door de miljoenen accounts met een enthousiaste eigenaar. Deze onlineplaats is overigens erg actief, dus je past je woonstijl voortdurend aan.
ikea woonstijl

Koop artikelen bij de Ikea

Nee, je hoeft niet complete assortimenten mee te nemen naar huis. Wat je daarentegen wel doet, is een denkbeeld testen.
Stel, je wilt graag een grijs voetenbankje invoegen, alleen twijfel je of het object wel voldoende rustende voeten verwelkomt om het etiket rendabel erop te plakken. Hierdoor reken je een soortgelijk item af, en plaats je het in de ruimte waar je en je eventuele huisgenoten genieten van een serie, het journaal of een boek. Al snel merk je op: dit formaat is een aanvulling in m’n woonstijl of retourneren is een slimmere optie.

Wacht niet te lang af met je hersenspinsels, aangezien de proef op de som nemen resultaten toont.

Terugbrengen is tevens nog een jaar een optie bij het van oorsprong Zweedse bedrijf.
tv programma woonstijl

Tv-programma’s kijken

Kunstschilders vergaren nieuwe kennis door het werk van collega’s te observeren om het later te verwerken in opkomende denkwijzen.
Je verkeert in een betere positie, omdat het tv-aanbod altijd beschikbaar is. Daardoor spot je op een dag hoe meerdere makers, gasten en organisaties de woonstijl invullen. De uitzendingen van Bed & Breakfast is daarvoor de perfecte informatiebron.
Tot slot, herhaal de bovenstaande benaderingen en je mooiste woonstijl behoort spoedig tot de realiteit.
Vorig artikel [Stappenplan] Hoe creëer je een wabi sabi interieur?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden