Doorgaan naar inhoud
huis een stoere uitstraling

Zo geef je jouw huis een stoere uitstraling

 

Ieder interieur is anders omdat smaken best wel kunnen verschillen en dat maakt iedere woning toch uniek.

Bekijk daarom eens wat je kunt doen om jouw huis bijvoorbeeld een stoere uitstraling te kunnen geven. Bezoek de website voor wat inspiratie voor de deuren. 

Passen boarddeuren in het geheel?

Wanneer jij op zoek bent naar een stoere uitstraling in huis, dan kun je dit op best wel wat verschillende manieren aanpakken.

Het is in sommige gevallen belangrijk dat je juist niet teveel je best doet, maar dat kan geheel van de situatie afhangen.

Heb je bijvoorbeeld een bakstenen muur in huis? Laat deze dan zo en ga niet aan de slag met het stucwerk of behang om de muur weg te werken.

Een stoere uitstraling krijg je in veel huizen door voor wat donkere opties te gaan, zo kun je ervoor kiezen om de boarddeuren origineel te laten of je kiest voor de robuuste aluminium deuren voor in huis. 

Niet bang zijn voor wat zwarte kleuren

Deuren zijn erg belangrijk voor een woning, maar het is daarbij ook belangrijk om de kozijnen niet te vergeten.

Veel mensen besluiten om de kozijnen wit te laten, maar de woning krijgt meteen een stoere uitstraling wanneer je bijvoorbeeld besluit om deze zwart te maken.

Zo heb je een strakke basis, wanneer je een aantal zwarte elementen hebt en deze vul je vaak op met meubels die ook weer een aantal zwarte elementen bevatten.

Denk bijvoorbeeld aan een zwarte stoere x poot onder een eettafel. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen en dat betekent dat je stoer steeds weer een andere definitie kunt geven. Dat houdt het interessant. 

Beperk de accessoires

Als je een echt stoer interieur wilt maken, dan heb je vaak niet zo heel erg veel accessoires nodig, omdat dit vaak voor de onnodige tierelantijntjes zorgt, maar dan kun je misschien eens kijken voor wat stoere verlichting in een vintage winkel.

Dit is namelijk de beste plek om naar de accessoires in je woning te zoeken, zodat deze het geheel af kunnen maken.

In het geval van het stoere interieur is het ook de kunst van het weglaten en zullen de kleuren op de muren het lege geheel wat opvullen.

De deuren zijn een belangrijk onderdeel van het interieur, omdat deze bij het geheel horen en het niet mogen doorbreken. 

Veel verschillende mogelijkheden

Er zijn dus best wel wat mogelijkheden wanneer je op zoek gaat naar elementen voor een stoere uitstraling in huis, maar je kunt het jezelf zo lastig maken als dat je zelf wilt.

Smaken verschillen en daardoor de interpretatie op een stoere uitstraling ook. 

Vorig artikel 5 tips voor een goedkoper energiecontract
Volgend artikel Waar moet je op letten bij het solliciteren op een vacature in de kraamzorg?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden