Doorgaan naar inhoud
Hexagon Fotocollage Muurdecoratie

Op zoek naar wanddecoratie voor thuis? Kies voor hexagon foto's!

In de loop der jaren heb je ontelbaar veel digitale foto’s op je smartphone verzameld. Tijd om daar iets mee te doen, zodat je er iedere dag van kunt genieten.

Met het unieke Hexagon fotocollage concept, decoreer je muren waar je je ogen niet van af kunt houden. Je kiest zelf hoeveel je er bij elkaar wilt hangen en je kunt dit later altijd nog aanpassen.

Met Hexagon foto's vertelt jouw huis, jouw verhaal. Het is niet alleen een echte blikvanger in je huis, maar het is ook nog eens heel eenvoudig.

Hoe werken Hexagon foto's?

Kies een of meerdere foto’s of afbeeldingen die je graag op een zeshoek wilt laten afdrukken. Je kunt kiezen om jouw favoriete foto of afbeelding achter de hele Hexagon collage te zetten.

Wil je jouw muur een verhaal laten vertellen? Kies dan zoveel foto’s als je wilt en hang deze zeshoeken bij elkaar.

Kies de mooiste afbeeldingen

Laat je creativiteit los op je muur met je eigen afbeeldingen, maar neem ook eens een kijkje in de beeldenbank van Modulari. Hier doe je inspiratie op uit talloze afbeeldingen en kun je kiezen uit diverse stijlen, illustraties en indrukwekkende citaten voor aan jouw muur.

Twijfel je over je ontwerp of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bij Modulari kun je rekenen op ondersteuning van onze interieurexperts, die samen met jou op zoek gaan naar de meest stijlvolle ontwerpen die perfect bij jou passen.

Kies je eigen materiaal

Je kiest niet alleen zelf de afbeeldingen van je zeshoekige collage, maar je kiest ook zelf het materiaal. Deze wanddecoratie is te verkrijgen in plexiglas, forex of aluminium.

Kun je niet kiezen? Laat je helpen door de handige ontwerptool van Modulari. Het enige wat je hoeft te doen is de desbetreffende muur te fotograferen, deze foto te uploaden en zie direct of je ontwerp past in je woning. Zo maak je nooit de verkeerde keuze.

Bevestig je ontwerp zonder boren

Hexagon foto’s hang je op door middel van een magnetische ophangsysteem. Boren is niet nodig, waardoor je met gemak meerdere foto’s tegelijk kan ophangen. Door het unieke ophangsysteem kun je ook eenvoudig afbeeldingen in de toekomst vervangen of de volgorde van de collage aanpassen.

Jouw mooiste foto’s worden geleverd met afstandhouders waarmee je de foto’s strak en waterpas op de muur krijgt. Ongeacht muursoort, de Hexagon foto’s blijven altijd goed zitten, zelfs op glad behang. 

Nog even geduld

Jouw werk zit er op, nu is het de beurt aan Modulari. Zij gaan aan de slag om jouw eigen ontwerp tot leven te brengen. Met passie en liefde wordt jouw eigen muurdecoratie verwerkt en naar je toe gestuurd. Zo simpel en zo mooi, je gaat hier veel plezier aan beleven!

“Partnerartikel”

Aanbevolen leesmateriaal:

Vorig artikel 4 upgrades voor een gezellige woning

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden