Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
jaren 30 stijl keukens

Jaren ’30 stijl keuken

Er zijn bepaalde soorten keukens die nooit uit de mode raken: één daarvan is de jaren ’30 stijl keuken. Denk aan granieten werkbladen, grote fornuizen, veel zwart en wit en vooral een warme, gezellige uitstraling. Een jaren ’30 stijl keuken heeft iets nostalgisch en huiselijks, waardoor dit al gauw de ruimte in huis zal worden waar u de meeste tijd wil doorbrengen.

Bij Rolan Keukens combineren we het retro karakter van een jaren ’30 keuken met alle gemakken en innovaties van de moderne keuken. Zo profiteert u van het beste van twee werelden. Een sfeervolle keuken in jaren ’30 stijl, maar dan voorzien van de meest moderne snufjes.

Jaren 30 stijl keuken op maat laten maken

We hebben onze eigen werkplaats, waardoor de productie van onze keukens geheel in eigen beheer gebeurt. Dat maakt het makkelijk voor ons om maatwerk te leveren. Samen met u bepalen we welke elementen uit een jaren ’30 stijl keuken u terug wilt laten komen in uw ontwerp.

U beslist mee over alle onderdelen, van de kleur van de keukenkastjes tot het materiaal van de gootsteen en het type fornuis. Zo creëren we samen een keuken die precies aan uw wensen voldoet.

Elementen van een jaren ’30 keuken

Er zijn verschillende elementen die bepalend zijn voor de uitstraling van een jaren ’30 stijl keuken. Allereerst het fornuis: dit type keukens heeft grote (gas)fornuizen die het middelpunt van de ruimte vormen. Daaromheen staan keukenkasten met gekaderde paneeldeuren die het geheel een warme, ietwat landelijke uitstraling geven.

Ook kenmerkend voor een jaren ’30 keuken is het gebruik van tegels, zowel op de wanden als op de vloer. Typerend zijn witte tegels met donkere voegen, of zwart-wit geblokte tegels. Details zoals gietijzeren pannen en ronde handvaten maken een jaren ’30 stijl keuken helemaal af.

U kunt eenvoudig spelen met de verschillende elementen uit een jaren ’30 stijl keuken. Combineer bijvoorbeeld jaren ’30 stijl keukenkasten met een modernere granieten of marmeren vloer. Of kies voor een mooie witte tegelwand in combinatie met strakkere, moderne keukenkasten. Samen met u nemen we de klassieke jaren ’30 keuken ter inspiratie om het perfecte keukenontwerp te maken.

Complete jaren ’30 stijl keuken

houten keuken rolan keukens

Bij Rolan Keukens maken we houten keukens in elke soort stijl op maat. Naast mooi afgewerkte keukenkasten in jaren ’30 stijl leveren we ook gootstenen, keukenbladen, handgrepen en fornuizen. Daarbij letten we altijd op de kwaliteit: we werken met natuurlijke materialen die de tand des tijds kunnen doorstaan. Zo heeft u nog jaren plezier van uw jaren ’30 stijl keuken.

Vraag een offerte aan voor een jaren ’30 keuken

Ziet u zichzelf al een kop koffie drinken op zondagochtend, doordeweeks kokend achter het fornuis, of in het weekend samen eten met vrienden of familie in een gezellige, huiselijke jaren ’30 stijl keuken? We helpen u graag om dit idee werkelijkheid te maken!

U bent altijd welkom in onze showroom in Veenendaal voor de nodige inspiratie. Natuurlijk kunt u ook meteen een persoonlijk gesprek inplannen. Via het contactformulier kunt u ons eenvoudig alle vragen stellen over de mogelijkheden en de prijzen voor een jaren ’30 stijl keuken.

Volgend artikel De perfecte inrichting voor jouw bijkeuken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden