Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
leuke kraamcadeaus tips

Waar koop je leuke kraamcadeaus? Enkele tips.

Ben je op zoek naar leuke kraamcadeaus voor moeder en kind? Op internet vind je een wereld aan mogelijkheden. In dit artikel behandelen we enkele leuke voorbeelden bij betrouwbare webshops.

Hoera! Er is een kindje geboren...

....Of dat kindje wordt heel binnenkort geboren. In beide gevallen ben jij nu natuurlijk op zoek naar het leukste kraamcadeau van Nederland. Voor het snoezigste kind en zijn of haar ouders.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en keuzes als het gaat om leuke cadeaus voor pasgeboren babies en hun dolgelukkige ouders. In dit artikel zullen we enkele opties bespreken.

Een origineel kraamcadeau geven

Na de geboorte van het kind zijn we allemaal in de zevende hemel. Een tijd van blijdschap en daar horen ook cadeaus bij. Het is gebruikelijk dat het kraambezoek een kraamcadeau meebrengt. Iets leuks voor de baby of iets dat nuttig en handig in gebruik is voor de verzorging van het kind.

Je kunt de winkelstraten afspeuren naar iets leuks, maar dat kost heel veel tijd. Handiger is het om bij gespecialiseerde webwinkels door het assortiment te scrollen en daar je keuze te maken. Daar heb je namelijk alle leuke kraamcadeaus op een rijtje.

Zo'n specialist in geschenken, ook voor de kleinsten onder ons, is Topgeschenken.nl. En gelukkig hebben zij ook een afdeling waar je het leukste kraamcadeau kunt vinden.

Van voorleesboekjes tot knuffels en van ballonnen tot babyspeelgoed. Wil je echt iets leuks en persoonlijks geven? Kies dan voor het rompertje waar je je eigen tekst op kunt laten drukken.

Eenvoudig en veilig bestellen

Het bestellen van het kraamcadeau bij Topgeschenken.nl is heel eenvoudig en bovendien veilig. Je kunt kiezen uit diverse betaalmethodes, waaronder achteraf betalen en de VVV cadeaukaart.

Kun je niet zelf op kraambezoek, maar wil je wel een leuke attentie sturen? Dan laat je het gewoon afleveren bij de kersverse ouders en hun kind! Ga je wel persoonlijk, dan is het wellicht een leuk idee om naast een presentje voor het kind ook iets leuks, of lekkers voor de ouders mee te nemen.

Ook dat kun je via de geschenkenspecialist regelen, want je kunt er bijvoorbeeld ook geurtjes, andere verzorgingsproducten, taarten, chocolade of fruitmanden bestellen.

Alle bestellingen die voor 17.00u worden geplaatst worden diezelfde dag nog verzonden. Dat is reuze handig als je al heel binnenkort op kraambezoek gaat en toch nog snel even wat leuks nodig hebt.

Een bloemetje laten bezorgen

bloemetje laten bezorgen kraamcadeau

De moeder zal met name de periode kort na de geboorte van het kind veel thuis zijn. Wat is er dan leuker dan het huis een beetje op te fleuren met een prachtige bos bloemen? Daar wordt toch iedereen blij van?

Omdat het jonge ouderpaar na de geboorte vaak geen, of beperkt bezoek wil in verband met drukte ben je wellicht niet in de gelegenheid om de bos bloemen zelf te gaan brengen. Dat los je heel simpel op door bloemen online te bestellen en te laten afleveren op het gewenste adres. Daarvoor kun je een bloemenbezorgdienst zoals Topbloemen.nl gebruiken.

Op deze website kun je in enkele eenvoudige stappen bloemen bestellen. Je kunt helemaal zelf kiezen welke soort bloemen je door de aangesloten lokale bloemist wilt laten bezorgen en deze kun je ook voorzien van een felicitatiekaartje. Zo breng je dan toch nog een persoonlijke boodschap over.

En wat helemaal leuk is: Er zijn ook opties waarbij je met de bloemen een knuffelbeer kunt laten bezorgen. De bloemen voor mama en papa, de beer voor de kleine. Ook kan deze bezorgdienst van bloemen voorzien in een bijpassende vaas.

We wensen ouders en kind een geweldig leven!

Volgend artikel Het ideale bed voor kinderen! Zo stel je het samen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden