Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
originele ideeen leuke uitjes

Klaar met saaie uitjes? Dit is écht leuk om te doen!

Wil jij binnenkort weer gezellig op pad met vrienden of vriendinnen, maar heb je het wel een beetje gehad met standaard naar het terras gaan, of wil je eens wat nieuws doen? Met deze originele ideeën weet je zeker dat jullie je niet gaan vervelen.

Touren door het land

Het eerste uitje is geschikt voor iedereen die wel kan genieten van een roadtrip: het huren van een oldtimer. Op verschillende plekken in Nederland kun je oldtimers huren, waarmee je een vintage tourtocht kunt maken. Het rijden in een oldtimer is natuurlijk een ervaring op zich, maar ook door het hele land heen touren is een erg gave belevenis!

Paddenstoelen proeven

Je kunt er ook voor kiezen om paddenstoelen te proeven. Daarmee bedoelen we geen truffelpaddenstoelen, maar Magic Truffels. Je kunt online magic truffels bestellen, waarna je een psychedelische trip kunt ondergaan. Dit is helemaal legaal en kan een originele activiteit zijn, voor wie daarvan houdt.

Werken met ijs

Doe je liever iets minder extreem? Dan kun je ook een workshop volgen waar je leert om ijssculpturen te maken. Bij deze workshop begin je met het tekenen van een basis-ontwerp, waarna je leert om jouw ontwerp uit een blok ijs te hakken. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, vindt deze workshop het hele jaar door plaats en op iedere gewenste locatie.

Leef je frustratie uit

car smash activiteit

Dit uitje is perfect voor iedereen met opgekropte frustratie: deelnemen aan een car smash. Voor minder dan €40 kun je in Vijfhuizen een oude auto de vernieling in helpen. Je mag met gereedschap naar keuze, zoals sloophamers, honkbalknuppels, golfclubs en breekijzers, een auto helemaal in elkaar slaan.

De organisatie regelt beschermende kleding, handschoenen en brillen, zodat je veilig te werk kunt gaan. Dit uitje is perfect om al jouw frustraties eruit te gooien.

Flyboarden: voor mensen zonder angst

Houd je van extreme sporten? Dan is flyboarden helemaal wat voor jou. Bij flyboarden sta je op een soort plank, die elektrisch aangedreven is. Met behulp van een krachtige waterstraal word je uit het water omhoog geduwd, waardoor je kunt vliegen. Je kunt dit doen in Heeg en het kost €107 per persoon.

De activiteit vindt plaats onder begeleiding en daarnaast word je ook voorzien van een uitgebreide lunch. Vervolgens vindt er een zeiltocht plaats, waarna je een afsluitende BBQ of een diner bij een restaurant kunt houden. Een complete dag met een leuk avontuur dus!

Aanbevolen blogcategorie:

Vorig artikel Een luxe treinreis door de Noorse Fjorden maken
Volgend artikel Je favoriete content bekijken tijdens het reizen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden