Doorgaan naar inhoud
Hét woonplatform van NL & BE
Hét woonplatform van NL & BE
Online industriële kasten kopen? Stoer Wonen

Online industriële kasten kopen? Stoer Wonen

Houdt je van een industriële inrichting en ben je opzoek naar nieuwe kasten? Dan ben je bij ThatLyfeStyle op het juiste adres. In ons assortiment industriële kasten vindt je diverse stoere houten tv-meubels, dressoirs, nachtkastjes, wandrekken en wijnkasten. Industriele meubels gaan ook goed samen met moderne en vintage meubels. Zorg voor meer opbergruimte in huis met onze collectie industriële kasten en laat ze eventueel door onze meubelservice in de gewenste ruimte zetten!

Industriële kasten voor verschillende ruimtes

Eigenlijk maakt het niet uit waar je een industriële kast plaatst, je kunt altijd wel wat extra opbergruimte gebruiken. Zo is het fijn om bijvoorbeeld in je slaapkamer en woonkamer diverse kasten te hebben om jouw spulletjes in op te kunnen bergen. De uitstraling van deze onbewerkte houten kasten, vaak in combinatie met metaal zorgen ervoor dat jouw slaapkamer, woonkamer, mancave, badkamer of keuken een unieke stoere uitstraling krijgt!

 

Ga voor duurzaam met mangohouten kasten

Mangohout is een duurzame houtsoort omdat deze afkomstig is van oude mangobomen die geen vruchten meer dragen. De boomsoort staat ook niet op de lijst voor bedreigde boomsoorten, waardoor mangohout een ecologisch verantwoorde houtsoort is. Met het duurzame beheer van de bosplantages en omdat het hout na zijn leven als voedselproducent een tweede leven krijgt als meubel, zijn mangohouten meubels een verantwoorde keuze als het gaat om duurzaamheid!

 

Stoere look voor in jouw interieur

Naast industriële kasten kun je ook kijken naar andere industriële meubels zoals een eettafel, salontafel of industriële lampen. Samen met de industriële kasten maak jij het plaatje compleet door verschillende industriële meubelstukken in huis te hebben. ThatlyfeStyle helpt je om een industrieel interieur te creëren! Wist je trouwens dat een industriële kast verassend goed samengaat met de vintage woonstijl?

Vorig artikel Een barbecue voor vrienden organiseren, hier 5 tips

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden