Doorgaan naar inhoud
Haal de lente in huis met deze tips!

Haal de lente in huis met deze tips!

We gaan weer richting het lekkere weer, dus het is tijd om je huis eens flink op te knappen met frisse materialen en kleuren! Bij ThatLyfeStyle shop je alles om de lente in huis te halen. Het is tijd voor vrolijkheid. Weg met de donkere winter, maar hoe haal je nou de lente in huis? We hebben speciaal voor jullie hieronder een aantal tips opgesomd. Ga lekker achterover zitten en laat je op je gemak inspireren.

Opgeruimd staat netjes

De lente in huis betekend ook lekker de boel opfrissen. Een nieuw begin, een frisse start. Begin met het verzamelen van spullen die je niet meer gebruikt. Geef het weg aan diegenen die het kunnen gebruiken of probeer het te verkopen. Weg met die donkere wintermaterialen. Haal de lente in huis door van stoffen te wisselen. Gebruik leuke katoenen of linnen materialen, liefst in lichte en frisse kleuren.

Haal de natuur naar binnen

Heerlijk rustgevend als mooie kleurrijke planten en bloemen staan te schitteren in een woning waarbij de zonnestralen net om de hoek komen kijken. Er is niets zo lekker als de geur van verse bloemen. Voor jouw net gekochte verse bloemen kun je verschillende vazen & potten gebruiken. Wist je trouwens dat planten ook stress verminderen? De groene kleur van deze planten schijnt rustgevend te werken, waardoor mensen een lagere bloeddruk hebben, zichzelf meer kunnen ontspannen en vrolijker zijn. Dus... snel dat groen naar binnen!  

 

Gebruik lichte/frisse materialen en kleuren

Frisse kleuren en materialen zijn een must voor een écht lente gevoel. Je kunt voor pastelkleurige meubels kiezen zoals een fauteuil, eetkamerstoelen en bijzettafeltjes. Wat ook kan helpen is om gebruik te maken van houten accenten in je interieur. Wil je het helemaal afmaken? Combineer dan verschillende houten meubels en accessoires met frisse pasteltinten!

We hopen dat jullie weer genoten hebben van deze blog en dat we jullie hebben kunnen inspireren met een aantal tips. Haal de lente in jouw interieur en geniet van dit mooie seizoen! Laat ons weten wat je van deze blog vond, door een leuke reactie achter te laten. See you!

Vorig artikel [Stappenplan] Hoe creëer je een wabi sabi interieur?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden